ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI12 decembrie 2018

 
 

Jurnalmm [7/12/2018]

 
Daruri pentru salvarea vieții, la Spitalul Județean
     
Daruri pentru salvarea vieții, la Spitalul Județean

Pentru că este luna cadourilor, în pragul Sfintelor Sărbători de iarnă, personalul medical al Spitalului Județean de Urgență “Dr. Constantin Opriș” Baia Mare a decis să facă un cadou, celor aflați în suferință.  Astfel că, vineri, 7 decembrie 2018, aproape 100 de angajați ai unității medicale au donat sânge, pentru a da o șansă la viață bolnavilor care au nevoie urgentă de o transfuzie. ”Sângele este un dar ce nu poate fi înlocuit, iar de o pungă de sânge atârnă, de multe ori, viața unui pacient. Personalul medical cunoaște mai bine ca oricine cât de vital este în salvarea vieților omenești, iar spitalele se plâng mereu că au stocuri insuficiente”, a declarat Mirela Șandor, director de îngrijiri. La acțiunea de donare de sânge, care s-a desfășurat în incinta spitalului județeam, sub coordonarea reprezentanților Centrului de Transfuzie Saguină Maramureș a participat și conducerea unității medicale, mai precis managerul interimar – Dr. Pop Vasile-Ioan, directorul medical – Dr. Prie Andrei și directorul de îngrijiri medicale – As. Mirela Șandor. Precizăm faptul că, pentru Spitalului Județean de Urgență “Dr. Constantin Opriș” Baia Mare, astfel de acțiuni au devenit o tradiție.

[cititi articolul complet în Jurnalmm]
            Trimite Email
 
 
 
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY