ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI13 decembrie 2018

 
 

Jurnalmm [7/12/2018]

 
La Şcoala Nicolae Bălcescu din Baia Mare , Moş Nicolae a adus dulciuri pentru 300 de copii
     
La Şcoala Nicolae Bălcescu din Baia Mare , Moş Nicolae a adus dulciuri pentru 300 de copii

Moş Nicolae a poposit ieri la Şcoala Nicolae Bălcescu din Baia Mare . Pentru că a aflat că toţi copiii sunt cuminţi acesta a venit încărcat cu dulciuri pentru aproximativ 300 de elevi şi copii. Darurile au  venit din partea  Asociaţiei  Filantropice  Sf. Ierarh Iosif Marturisitorul la iniţiativa preotului Fodoruţ Vasile . Părintele Fodoruţ le-a spus povestea  Sfântului Nicolae ,, Făcătorul de minuni’’  care a dovedit credinţă şi dragoste faţă de cei săraci încă din tinereţe. Copiii au fost încântaţi  şi au promis că vor fi harnici şi ascultători.

[cititi articolul complet în Jurnalmm]
            Trimite Email
 
 
 
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY