ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI12 decembrie 2018

 
 

Gorj Exclusiv [7/12/2018]

 
MOTRU. Femeie de 39 de ani, înjunghiată de soț în plină stradă
     
MOTRU. Femeie de 39 de ani, înjunghiată de soț în plină stradă

O femeie, de 39 de ani, din Motru, a fost înjunghiată, în această dimineață, în plină stradă de soțul său, de care încerca să se despartă. Bărbatul, de 45 de ani, de loc dintr-o comună din Mehedinți, a urmărit-o pe Doina Șchiopan pe străzile din Motru până în dreptul spitalului din oraș. Aici, chiar dacă femeia era împreună cu unul dintre copiii cuplului, a înjunghiat-o de mai multe ori, iar, apoi, a încercat să-și pună capăt zilelor. Constantin Șchiopan și-a provocat, însă, doar răni superficiale. Soția a reușit să ajungă pe propriile-i picioare până aproape de spital. Localnicii au povestit ce s-a întâmplat. Femeia înjunghiată a fost transferată la Spitalul Județean de Urgență din Târgu-Jiu, medicii fiind rezervați. La Târgu-Jiu a fost adus și agresorul. Sora bărbatului, Maria Șchiopan, a povestit cum cumnata sa era bătută aproape zilnic iar poliția n-a intervenit.

[cititi articolul complet în Gorj Exclusiv]
            Trimite Email
 
 
 
 
Alte articole din Gorj Exclusiv :
 
 
[Toate articolele din: Gorj Exclusiv +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY