ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI16 decembrie 2018

 
 

Deşteptarea [7/12/2018]

 
Percheziție în Bacău. S-au găsit monede vechi de argint și obiecte din Neolitic
     
Percheziție în Bacău. S-au găsit monede vechi de argint și obiecte din Neolitic

Poliţiştii băcăuani au efectuat o percheziţie domiciliară la locuinţa unui bărbat din localitate în urma căreia au fost indisponibilizate bunuri culturale mobile, susceptibile a fi sustrase din zone cu patrimoniu arheologic. La data de 07 decembrie a.c., poliţişti de investigaţii criminale, de acţiuni speciale şi criminalişti, cu sprijinul Inspectoratelor de Poliţie Iaşi şi Neamţ, au […] Articolul Percheziție în Bacău. S-au găsit monede vechi de argint și obiecte din Neolitic apare prima dată în Deșteptarea- Ziarul Bacăului.

[cititi articolul complet în Deşteptarea]
            Trimite Email
 
 
 
 
Alte articole din Deşteptarea :
 
 
[Toate articolele din: Deşteptarea +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY