ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI16 decembrie 2018

 
 

Vestea [7/12/2018]

 
Tupeu! Prefecta PSD, Soroceanu, alături de colonelul Cucoș, cel pus sub acuzare pentru GAZAREA MANIFESTANȚILOR!
     
Tupeu! Prefecta PSD, Soroceanu, alături de colonelul Cucoș, cel pus sub acuzare pentru GAZAREA MANIFESTANȚILOR!

Scene halucinante ieri la Bălțătești unde Jandarmeria Română a ținut să se umple de ridicol trimițând la șfetania inaugurării unui post local de jandarmi pe nimeni altul decât pe colonelul Sebastian Cucoș, cel care era șeful instituției pe 10 august, ziua în care trupele de jandarmi au gazat și au agresat sute de manifestanți pașnici. Reamintim că pe 21 septembrie, Cucoș și alți ofițeri din conducerea Jandarmeriei Române au fost puși sub acuzare pentru reprimarea violentă a mitingului de pe 10 august, pentru comiterea infracțiunilor de abuz în serviciu și complicitate la abuz în serviciu. Cucoș dar și Sindile (actualul șef al jandarmeriei) și Cazan au declanșat operațiunea de evacuare a pieței la ora 23.11, deși prefectul Capitalei a recunoscut că a semnat ordinul respectiv mult după miezul nopții. Maiorul Cazan a și consemnat în fals in registrul operațiunilor iar Cucoș și Sindile s-au implicat și au dat ordine peste cazan deși nu preluaseră oficial comanda operațiunilor. De fapt, deciziile celor trei ofițeri stau la baza unei nemulțumiri uriașe ale populației care îi acuză că pentru a proteja și a dat pretext de auto-victimizare liderilor PSD au transformat institutția în JANDRAGNERIA ROMÂNĂ. Din postura de acuzat pentru fapte incompatibile cu uniforma militară, colonelul Cucoș a fost ieri cel care a primit raportul de la jandarmii nemțeni. Și evident, nu se putea ca de la asemenea eveniment – ceremonie militară! – să lipsească prefecta PSD, Daniela Soroceanu. Mai jos un fel de comunicat de presă pe care Inspectoratul de Jandarmi nici nu l-a transmis redacțiilor ci l-a postat pe facebook. Nu știm dacă alte redacții au fost invitate la eveniment dar cert este că la Vestea nu a ajuns nicio invitație pentru acest eveniment. Nici nu e de mirare… <<6 decembrie 2018 – Inaugurarea Postului de Jandarmi Bălțătești Joi, 6 decembrie (...)

[cititi articolul complet în Vestea]
            Trimite Email
 
 
 
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY