ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI16 decembrie 2018

 
 

BREAKING NEWS | Francezii, nevoiţi să schimbe programul Campionatului European de handbal din cauza protestelor. Ce (...)

ProSport [7/12/2018]

 
BREAKING NEWS | Francezii, nevoiţi să schimbe programul Campionatului European de handbal din cauza protestelor. Ce se întâmplă cu meciurile din Main Round
     
BREAKING NEWS | Francezii, nevoiţi să schimbe programul Campionatului European de handbal din cauza protestelor. Ce se întâmplă cu meciurile din Main Round

Schimbare în programul Campionatului European de handbal din cauza protestelor anunţate în Franţa.

[cititi articolul complet în ProSport]
            Trimite Email
 
 
 
 
Alte articole din ProSport :
 
LIVE TEXT | FC Botoşani - FCSB se joacă ACUM! S-a marcat din nou! Greşeală impardonabilă în defensivă
LIVE TEXT | FC Botoşani - FCSB se joacă ACUM! S-a marcat din nou! Greşeală impardonabilă în defensivă
LIVE TEXT | FC Botoşani - FCSB.
Liverpool, din nou prima în Anglia! Cormoranii au câştigat şi cu Manchester United, pe fortăreaţa Anfield. Statisticile (...)
Liverpool, din nou prima în Anglia! "Cormoranii" au câştigat şi cu Manchester United, pe "fortăreaţa" Anfield. Statisticile meciului + clasamentul din Premier (...)
Liverpool o ”distruge” pe Manchester United şi trece pe primul loc în Anglia. Statisticile meciului (...)
Poveşti dintr-o altă epocă a Ligii1: ”Când era ceaţă dădeam foc la cauciucuri de tractor. Când era apa mare chemam (...)
Poveşti dintr-o altă epocă a Ligii1: ”Când era ceaţă dădeam foc la cauciucuri de tractor. Când era apa mare chemam elicopterele”. Cum erau gestionate condiţiile de vreme (...)
Poveşti dintr-o altă epocă a Ligii1: ”Când era ceaţă dădeam foc la cauciucuri de tractor. Când era apa (...)
S-au încoronat, acasă. Franţa a câştigat finala Campionatului European de handbal în faţa Rusiei, semnând o dublă de (...)
S-au încoronat, acasă. Franţa a câştigat finala Campionatului European de handbal în faţa Rusiei, semnând o dublă de excepţie
Franţa a câştigat finala Euro 2018, cu Rusia.
Un nou episod în războiul Ghiţă - Moroşanu: Am primit clipul ăsta. Acum înţeleg de ce vorbeşte doar pe internet! | (...)
Un nou episod în "războiul" Ghiţă - Moroşanu: "Am primit clipul ăsta. Acum înţeleg de ce vorbeşte doar pe internet!" | VIDEO
Un nou episod în "războiul" Ghiţă - Moroşanu: "Am primit clipul asta. Acum înţeleg de ce vorbeşte (...)
 
[Toate articolele din: ProSport +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY