ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI17 decembrie 2018

 
 

News Buzău [7/12/2018]

 
LIVE - Prima femeie general de la Spitalul Militar Bucuresti, buzoianca Florentina Ionita Radu, de astazi CETATEAN DE ONOARE al Municipiului Buzau (FOTO-VIDEO)
     
LIVE - Prima femeie general de la Spitalul Militar Bucuresti, buzoianca Florentina Ionita Radu, de astazi CETATEAN DE ONOARE al Municipiului Buzau (FOTO-VIDEO)

Când spui Gl. Bg. Conf. univ. Dr. Florentina Ioniță-Radu spui doar cuvinte la superlativ în ceea ce privește medicina românească de elită și îți dai seama că, prin astfel de oameni, țara noastră mai are o șansă.Dincolo de titulatura pompoasă, dincolo de a fi un extraordinar profesionist, se ascunde un om care, atât în calitate de medic, cât mai ales în calitate de manager, a arătat că Spitalului Universitar de Urgenţă Militar Central „Dr.

[cititi articolul complet în News Buzău]
            Trimite Email
 
 
 
 
Alte articole din News Buzău :
 
 
[Toate articolele din: News Buzău +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY