ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI17 decembrie 2018

 
 

Impact în Gorj [7/12/2018]

 
A furat o boxă portabilă și a ascuns-o sub haine
     
A furat o boxă portabilă și a ascuns-o sub haine

Poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Motru au fost sesizați cu privire la faptul că o persoană de sex masculin ar sustrage bunuri, dintr-un magazin, de pe raza localității. Din primele verificări efectuate de polițiști la fața locului, a reieșit faptul că un tânăr, de 16 ani, din comuna Văgiulești, și-ar fi însușit, fără drept, o boxă audio portabilă, pe care ar fi ascuns-o sub hainele pe care le purta, trecând cu aceasta de zona caselor de marcat, fără a o achita. Bunul sustras în valoare de 100 lei, a fost recuperat de polițiști și predat reprezentanților societății păgubite.În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, au comunicat reprezentanții I.P.J. Gorj. Articolul A furat o boxă portabilă și a ascuns-o sub haine apare prima dată în Impact In Gorj.

[cititi articolul complet în Impact în Gorj]
            Trimite Email
 
 
 
 
Alte articole din Impact în Gorj :
 
 
[Toate articolele din: Impact în Gorj +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY