ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI12 decembrie 2018

 
 

Gorj Exclusiv [7/12/2018]

 
ALEGERI în PSD Gorj în ianuarie. Cârciumaru: Candidez pentru un post de VICEPREȘEDINTE
     
ALEGERI în PSD Gorj în ianuarie. Cârciumaru: Candidez pentru un post de VICEPREȘEDINTE

Conferința de alegeri a PSD Gorj va avea loc în cea de-a doua jumătate a lunii ianuarie, a anunțat Florin Cârciumaru, în emisiunea Interviurile Infinit FM. Senatorul va candida pentru un post de vicepreședinte, urmând să susțină tandemul Mihai Weber-Cosmin Popescu. Cârciumaru a dat asigurări că nu are alt interes decât ca viitoarea echipă să funcționeze foarte bine și este convins că PSD Gorj va scoate, în continuare, rezultate bune în alegeri. Liderul PSD Gorj a anunțat c-a semnat contractul pentru realizarea unui sondaj de opinie în vederea stabilirii candidatului la Primăria Târgu-Jiu, în 2020. Lista este alcătuită din 7 persoane din interiorul partidului și una din afară. Cel mai bine plasat va fi sondat, ulterior, cu primarul liberal Marcel Romanescu.

[cititi articolul complet în Gorj Exclusiv]
            Trimite Email
 
 
 
 
Alte articole din Gorj Exclusiv :
 
 
[Toate articolele din: Gorj Exclusiv +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY