ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI9 decembrie 2018

 
 

Gorj Exclusiv [7/12/2018]

 
Bâldea, atac DUR la Mischie: Și-a pierdut caracterul! I-a luat mințile scaunul de primar!
     
Bâldea, atac DUR la Mischie: Și-a pierdut caracterul! I-a luat mințile scaunul de primar!

”Om de nimic”, ”grandoman”, persoană care ”s-a îndrăgostit de scaun”- potop de acuze lansat de Romulus Bâldea la adresa lui Ion Mischie, după ce primarul din Telești s-a prezentat, joi, la conferința de presă a ALDE Gorj, anunțând că se va alătura acestui partid atunci când legea i-o va permite. Bâldea acuză că Mischie a pus de mult la cale acest scenariu, care ar fi trebuit devoalat după europarlamentare. Și liderul PSD Gorj s-a arătat nemulțumit de plecarea primarului PSD la ALDE. Florin Cârciumaru i-a amintit lui Ion Mischie că a făcut anumite promisiuni, înaintea alegerilor parțiale din 2017. Florin Cârciumaru a fost deranjat de plecarea primarului din Telești la ALDE. La Interviurile Infinit FM, președintele PSD Gorj i-a transmis lui Ion Mischie să fie atent că legea trebuie respectată dar și că n-ar fi avut nicio șansă în 2017, fără sprijinul fostului primar Romulus Bâldea, care și-a pierdut mandatul după ce a fost declarat incompatibil. Cârciumaru i-a amintit lui Mischie c-a promis că va candida doar pentru acest mandat, urmând ca-n 2020 să facă rocada cu Bâldea. Romulus Bâldea îl critică dur pe Ion Mischie. Susține că primarul din Telești și-ar fi schimbat atitudinea la scurt timp după victoria din alegerile parțiale. Bâldea afirmă că Mischie n-ar avea alte nemulțumiri decât o grandomanie, faptul că ”s-a îndrăgostit de funcția de primar”. Planul de a trece la ALDE ar fi fost pus la cale cu mult timp în urmă. PSD are majoritate în Consiliul Local Telești. Bâldea să asigurări că partidul său  nu va bloca proiectele importante pentru localitate. Fostul edil se va confrunta cu ex-protejatul său, pe care-l consideră acum ”un om de nimic”, în localele din 2020. Ion Mischie nu vrea să intre în conflict public cu Bâldea. Edilul din Telești spune că tocmai atitudinea acestuia la adresa sa l-a determinat să plece la (...)

[cititi articolul complet în Gorj Exclusiv]
            Trimite Email
 
 
 
 
Alte articole din Gorj Exclusiv :
 
 
[Toate articolele din: Gorj Exclusiv +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY