ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI13 decembrie 2018

 
 

Argument [7/12/2018]

 
Premieră pentru România, datorită unei reşiţence: program de educaţie media
     
Premieră pentru România, datorită unei reşiţence: program de educaţie media

Asociația Kreativ Research – Centrul de Studii Media și Cercetări Sociale desfășoară în CarașSeverin primul program de formare profesională continuă pentru personalul din învățământul preuniversitar în domeniul educației media. Programul este acreditat de Ministerul Educației (prin OM nr. 5026/2018) pentru o perioadă de patru ani, fiind o premieră naţională, pe piața furnizorilor de servicii educaționale din România.

[cititi articolul complet în Argument]
            Trimite Email
 
 
 
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY