ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI14 decembrie 2018

 
 

Deşteptarea [7/12/2018]

 
Lovitură de teatru în partidul lui Cataramă
     
Lovitură de teatru în partidul lui Cataramă

La numai o săptămână de la inaugurarea filialei Bacău a noului partid înființat de omul de afaceri Viorel Cataramă, Dreapta Liberală(prima filială a acestui partid), cel dintâi prim-vicepreședinte la nivel național desemnat, băcăuanul Tiberiu Andrian, și liderii județenei și municipalei Bacău și-au prezentat demisiile. „S-a întâmplat inopinat – ne-a declarat Tiberiu Andrian –, imediat după […] Articolul Lovitură de teatru în partidul lui Cataramă apare prima dată în Deșteptarea- Ziarul Bacăului.

[cititi articolul complet în Deşteptarea]
            Trimite Email
 
 
 
 
Alte articole din Deşteptarea :
 
 
[Toate articolele din: Deşteptarea +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY