ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI9 decembrie 2018

 
 

Vestea [7/12/2018]

 
ÎNCEPE! „O lună de poveste – Târgul de Crăciun la Neamț”, anunță Carmen Nastasă
     
ÎNCEPE! „O lună de poveste – Târgul de Crăciun la Neamț”, anunță Carmen Nastasă

„O lună de poveste – Târgul de Crăciun la Neamț” – anunță Carmen Nastasă, directoarea de la Centrul pentru Cultură și Arte Carmen Saeculare (CCCS), drept titlu la o avancronică publicată chiar sub semnătura ei. „Economista de la Cultură” (cum au gratulat-o de-a lungul timpului diverși sateliți politici, inclusiv de prin PSD-ul prea plin de valori prea multe față de numărul de posturi de directori pe care le poate asigura chiar și când este la Putere) nu comite vreun text care ar rămâne în Istoria Literaturii în schimb, eseul ei pare a avea rolul de mag și cronicar al trăirilor nu musai doar ale semnatarei ci ale întregii echipe de la CCCS – o mână de oameni, nu perfecți ci perfectibili, conștienți și ei de acest fapt dar, foarte important!, dedicați. Despre cele două ediții anterioare ale Târgului de Crăciun la Neamț se pot spune multe păreri, de diverse cotații/conotații și nu suntem noi, cei de la Vestea, nici avocații și nici purtătorii de cuvânt ai CCCS. Și nici nu vrem să fim. Sunt majori, vaccinați și probabil că pot ei răspunde atunci când dinspre opinia publică vin întrebări legitime. Vrem să spunem însă altceva – mesajul de mai jos reflectă starea de spirit a tuturor (daca nu a tuturor a majorității) angajaților instituției. Sunt câțiva care vor duce în spate un fel de pariu cu imposibilul, o manifestare care durează o lună de zile, care uneori se întinde până târziu în noapte și chiar și la temperaturi (așa a fost în anii trecuți) de minus 20 de grade. În anii trecuți au fost angajați care de lângă scena (frumoasă la pozat dar din metal și prin care uneori trece curentul precum crivățul siberian) au ajuns pe patul de spital. La CCCS nu e ca la Teatru unde din peste 50 de angajați non-actori nu se găsea unul să apese pe un buton de lumini. Cei 7-8 oameni de pe partea administrativă fac de toate: de la documente și proiecte până la (...)

[cititi articolul complet în Vestea]
            Trimite Email
 
 
 
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY