ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI12 decembrie 2018

 
 

Realitatea Vâlceană [7/12/2018]

 
Moș Nicolae a venit la copiii din secția de fotbal din cadrul SCM Râmnicu Vâlcea!
     
Moș Nicolae a venit la copiii din secția de fotbal din cadrul SCM Râmnicu Vâlcea!

Sport Club Municipal a dăruit de Moș Nicolae cadouri pentru 300 de copii din cadrul SCM și a mulțumit antrenorilor pentru contribuiția adusă în dezvoltarea fotbalului juvenil. “Alături de noi a fost domnul viceprimar Eusebiu Vețeleanu, căruia i-am transmis recunoștința și aprecierea noastră pentru sprijinirea și susținerea activității clubului nostru. Pe această cale mulțumesc domnului primar al Municipiului Râmnicu Vâlcea, Mircia Gutău, pentru că datorită dumnealui SCM Râmnicu Vâlcea există și pentru sprijinul acordat sportului vâlcean! Mulțumesc antrenorilor și fotbaliștilor pentru rezultatele din în acest an!”, a declarat Marius Țuca, managerul Sport Club Municipal.

[cititi articolul complet în Realitatea Vâlceană]
            Trimite Email
 
 
 
 
Alte articole din Realitatea Vâlceană :
 
 
[Toate articolele din: Realitatea Vâlceană +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY