ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI9 decembrie 2018

 
 

Europa, o pălărie prea mare pentru UVT Agroland Timişoara. Cu o campioană mondială pe teren, formaţia românească a (...)

ProSport [7/12/2018]

 
Europa, o pălărie prea mare pentru UVT Agroland Timişoara. Cu o campioană mondială pe teren, formaţia românească a părăsit Cupa Challenge pe uşa din dos, după două înfrângeri cu unguroaicele de la Vasas
     
Europa, o pălărie prea mare pentru UVT Agroland Timişoara. Cu o campioană mondială pe teren, formaţia românească a părăsit Cupa Challenge pe uşa din dos, după două înfrângeri cu unguroaicele de la Vasas

Agroland Timişoara a avut un parcurs scurt în Cupa Challenge. După ce au avut liber pe tabloul în primul tur al celei de-a treia competiţii europene din voleiul feminin, timişorencele au ieşit cu capul plecat după returul cu Vasas Budapesta

[cititi articolul complet în ProSport]
            Trimite Email
 
 
 
 
Alte articole din ProSport :
 
Bărboianu a făcut spectacol în faţa reporterilor: ”Eu sunt vinovat de tot ce se întâmplă. Dinamo e pe locul acela că e (...)
Bărboianu a făcut spectacol în faţa reporterilor: ”Eu sunt vinovat de tot ce se întâmplă. Dinamo e pe locul acela că e Bărboianu vinovat. Cine mai joacă prost? Tot Bărboianu e (...)
Ştefan Bărboianu a făcut spectacol după partida cu Astra, încheiată cu înfrângerea Concordiei (...)
INTERVIU | Eliza Buceschi: „Multe echipe şi-ar dori să fie acum în locul nostru. Încă suntem la mâna noastră, depindem (...)
INTERVIU | Eliza Buceschi: „Multe echipe şi-ar dori să fie acum în locul nostru. Încă suntem la mâna noastră, depindem doar de noi şi de nimeni altcineva”
Eliza Buceschi a fost probabil una din puţinele remarcate ale partidei România – Olanda (scor (...)
River Plate învinge Boca Juniors, 3-1 pe Santiago Bernabeu, şi câştigă pentru a patra oară Copa Libertadores! (...)
River Plate învinge Boca Juniors, 3-1 pe "Santiago Bernabeu", şi câştigă pentru a patra oară Copa Libertadores! „Milionarii“ au întors scorul în faţa "gunoierilor" după un meci dramatic decis în (...)
River Plate a câştigat duminică seara pentru a patra oară în istorie Copa Libertadores după ce a (...)
SNOOKER | Ronnie O'Sullivan a scris istorie, deşi a fost lent la masă: a câştigat pentru a 7-a oară Campionatul (...)
SNOOKER | Ronnie O'Sullivan a scris istorie, deşi a fost lent la masă: a câştigat pentru a 7-a oară Campionatul Regatului Unit şi i-a mai smuls un record lui Stephen (...)
Ronnie O'Sullivan a câştigat la pas titlul la Campionatul Regatului Unit.
Discursul lui Ambros Martin la finalul înfrângerii cu Olanda: Nu a mers nimic. Nici apărare, nici atac!. Analiza (...)
Discursul lui Ambros Martin la finalul înfrângerii cu Olanda: "Nu a mers nimic. Nici apărare, nici atac!". Analiza făcută "la cald" de selecţionerul României
Discursul lui Ambros Martin la finalul înfrângerii cu Olanda: "Nu a mers nimic. Nici apărare, (...)
 
[Toate articolele din: ProSport +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY