ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI12 decembrie 2018

 
 

Jurnalmm [7/12/2018]

 
Un tânăr de 22 de ani din Săpânţa urmărit general a fost arestat
     
Un tânăr de 22 de ani din Săpânţa urmărit general a fost arestat

Mandat de executare a pedepsei închisorii pus în aplicare de poliţişti O persoană, condamnată la executarea unei pedepse privative de libertate, a fost identificată de poliţiştii Secţiei 6 Poliţie Rurală Sarasău şi depusă după gratii. Este vorba de un tânăr de 22 de ani, domiciliat în Săpânţa, care are de executat un an închisoare pentru comiterea de infracţiuni silvice. Tânărul a fost depus ieri în Penitenciarul Baia Mare, în vederea executării pedepsei.

[cititi articolul complet în Jurnalmm]
            Trimite Email
 
 
 
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY