ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI14 decembrie 2018

 
 

Argument [7/12/2018]

 
Prefectul ajunge acasă. Matei Lupu îi aşteaptă pe cei din Moldova Nouă să îi prezinte problemele cu care se confruntă
     
Prefectul ajunge acasă. Matei Lupu îi aşteaptă pe cei din Moldova Nouă să îi prezinte problemele cu care se confruntă

Programul de audienţe în teritoriu al prefectului Matei Lupu pentru anul 2018 a ajuns aproape la final. Miercuri, 12 decembrie cetăţenii din Moldova Nouă îi pot spune reprezentantului guvernului în Caraş-Severin cu ce probleme se confruntă. Mihaela Şchiopu, putătorul de cuvânt al Instituţiei Prefectului Caraş-Severin spune că întâlnirea din Clisura Dunării va avea loc în Sala de Şedințe a Primăriei Oraşului Moldova Nouă, cu începere de la ora 11.00.

[cititi articolul complet în Argument]
            Trimite Email
 
 
 
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY