ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI14 decembrie 2018

 
 

Argument [7/12/2018]

 
Ofertă bogată de sezon la Casa Alex, din Oraviţa
     
Ofertă bogată de sezon la Casa Alex, din Oraviţa

Casa Alex, din Moldova Nouă, cu cel mai mare magazin autohton de bricolaj din sudul Banatului, vă aşteaptă să-i treceţi pragul în Oraviţa, la ieşire spre Moldova Nouă. Cu o suprafaţă de peste 2.000 de metri spaţiu de vânzare, Casa Alex oferă clienţilor săi o gamă variată de produse, de la aparate electrice şi electrocasnice, sobe de încălzit, perdele şi covoare, la mobilier, adezivi şi materiale pentru construcţii, dar şi componente auto.

[cititi articolul complet în Argument]
            Trimite Email
 
 
 
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY