ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI14 decembrie 2018

 
 

Vestea [7/12/2018]

 
Așa ceva… Cer roz peste orașul Piatra Neamț!
     
Așa ceva… Cer roz peste orașul Piatra Neamț!

Așa s-a văzut în această dimineață cerul, la Piatra Neamț: roz! Imaginile au fost postate în urmă cu jumătate de oră de pieteanca Luminița Marcoci și au fost realizate din centrul Orașului, de unde de foarte aproape de Hotelul Ceahlău spre Muntele Pietricica, unul din simbolurile orașului, pe care este amplasat și releul de televiziune. Specialiștii spun un astfel de fenomen este destul de rar, el putând fi generat și de prezența în atmosferă a unor substanțe (sulf pentru roz) dar și de anumiți curenți de aer de altitudine. V.N. The post Așa ceva… Cer roz peste orașul Piatra Neamț! appeared first on .

[cititi articolul complet în Vestea]
            Trimite Email
 
 
 
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY