ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI14 decembrie 2018

 
 

Jurnalmm [7/12/2018]

 
Elevii Colegiului Tehnic”Anghel Saligny” alături de bunicii de la Căminul de Bătrâni din Baia Sprie, acum, în prag de sărbători!
     
Elevii Colegiului Tehnic”Anghel Saligny” alături de bunicii de la Căminul de Bătrâni din Baia Sprie, acum, în prag de sărbători!

Elevii Colegiului Tehnic”Anghel Saligny” alături de bunicii de la Căminul de Bătrâni din Baia Sprie, acum, în prag de sărbători! Pentru bunicii de la  Căminul de Bătrâni din Baia Sprie întâlnirea cu o grupă de elevi de la Colegiului Tehnic”Anghel Saligny” din Baia Mare a fost un moment plin de emoție și încărcătură spirituală. Elevii însoțiți de cadrele didactice au reușit să recreeze atmosfera caldă, specifică Sărbătorilor de iarnă. “Ieri,  06.XII.2018 , elevii Colegiului Tehnic”Anghel Saligny” au fost în vizită la Căminul de Bătrâni din Baia Sprie , pentru activitatea din cadrul proiectului „Un dar pentru fiecare”. Elevii au reușit să aducă în sufletul lor bucuria și spiritul Sărbătorilor de Iarnă,să retrăiască pentru câteva clipe căldura și protecția căminului familial prin prezentarea unui program artistic constând în colinde de crăciun. De asemenea s-au dăruit cadouri persoanelor vârstnice din cămin,fiind primite cu mare emoție și ochi înlăcrimați. Și pe această cale le urăm „Sărbători fericite și cu multă sănătate”, a menționat coordonatorul și organizatorul activității,  profesor Sabou Hruban Antonela.

[cititi articolul complet în Jurnalmm]
            Trimite Email
 
 
 
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY