ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI15 decembrie 2018

 
 

News Buzău [7/12/2018]

 
Directori de scoala revoltati! Toma jigneste profesorii si elevii! ”SCOATEŢI RATAŢI PE BANDĂ RULANTĂ” – a spus edilul, la o intrunire cu directorii. Toma a mintit spunand MEREU ca a absolvit Liceul Hasdeu – in VIDEO - precizeaza ca e absolvent de (...)
     
Directori de scoala revoltati! Toma jigneste profesorii si elevii! ”SCOATEŢI RATAŢI PE BANDĂ RULANTĂ” – a spus edilul, la o intrunire cu directorii. Toma a mintit spunand MEREU ca a absolvit Liceul Hasdeu – in VIDEO - precizeaza ca e absolvent de Agricol

“Cand un om cu pregatire precara ajunge sef, sa te astepti la tot felul de injurii si nedreptati!” – ne-a marturisit cu mahnire o doamna director, prezenta ieri (06.12.2018) la o intrunire cu primarul Toma. Nu este prima iesire de acest gen si nici primele lacrimi doveditoare a unei posibile grave boli psihice si deficiente de comportament a acestui trist personaj.

[cititi articolul complet în News Buzău]
            Trimite Email
 
 
 
 
Alte articole din News Buzău :
 
 
[Toate articolele din: News Buzău +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY