ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI13 decembrie 2018

 
 

Incoming, incoming, vin nordicii

Business Magazin [7/12/2018]

 
Incoming, incoming, vin nordicii
     
Incoming, incoming, vin nordicii

Cristian Turc a plecat din ţară acum 15 ani, iar în urmă cu şapte ani s-a mutat în Norvegia, unde locuieşte şi astăzi şi unde în 2013 a înfiinţat agenţia VisitRomania.No, un business axat pe turismul de tip incoming, mai exact pe aducerea străinilor în România. A început cu patru clienţi şi a ajuns anul acesta la 800 de norvegieni, suedezi şi danezi care au vizitat ţara-mamă a lui Cristian Turc. Iar planurile sale nu se opresc aici, antreprenorul fiind încrezător că interesul nordicilor pentru piaţa locală va creşte, astfel că în cinci ani Bucureştiul o să fie în top 5 destinaţii pentru city breakuri.

[cititi articolul complet în Business Magazin]
            Trimite Email
 
 
 
 
Alte articole din Business Magazin :
 
S-a TERMINAT: Ne luăm adio de la bormaşini, frigider, câine, aer condiţionat sau trasul apei la toaletă. Noua LEGE te (...)
S-a TERMINAT: Ne luăm adio de la bormaşini, frigider, câine, aer condiţionat sau trasul apei la toaletă. Noua LEGE te amendează USTURĂTOR
Deputaţii au adoptat ieri, 12 decembrie, proiectul de lege care prevede amenzi mai mari pentru (...)
AVERTIZARE ANM: Cod portocaliu de ninsori de sâmbătă dimineaţă. Până atunci, ploi şi lapoviţă/ Care sunt judeţele (...)
AVERTIZARE ANM: Cod portocaliu de ninsori de sâmbătă dimineaţă. Până atunci, ploi şi lapoviţă/ Care sunt judeţele afectate
Meteorologii au emis o atenţionare cod portocaliu de ninsori pentru nouă judeţe, în vigoare de (...)
Cosmin Vladimirescu,country manager / Mastercard România: Munca este importantăः liderul trebuie să fie liantul iniţial (...)
Cosmin Vladimirescu,country manager / Mastercard România: "Munca este importantăः liderul trebuie să fie liantul iniţial al echipei, după care trebuie să fie catalizatorul relaţiilor dintre (...)
Avocatul Poporului consideră discriminatorii indemnizaţiile acordate copiilor cu boli grave în funcţie de vârstă şi (...)
Avocatul Poporului consideră discriminatorii indemnizaţiile acordate copiilor cu boli grave în funcţie de vârstă şi sesizează CCR
Avocatul Poporului a sesizat, vineri, CCR, pentru excepţia de neconstituţionalitate referitoare (...)
De ce refuză loteria să-i dea marele premiu unui tată singur care are patru copii şi este şi şomer
De ce refuză loteria să-i dea marele premiu unui tată singur care are patru copii şi este şi şomer
Unui tată care are patru copii îi este refuzat un premiu la loterie de 200.000 de lire sterline (...)
 
[Toate articolele din: Business Magazin +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY