ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI12 decembrie 2018

 
 

Deşteptarea [6/12/2018]

 
Din nou despre Alba Iulia
     
Din nou despre Alba Iulia

Când nu ştie stânga ce face dreapta Am fost întrebaţi dacă DOOM2 a folosit tehnica copy paste pentru a prelua din ediţia I (1982) o recomandare dovedită a fi în opoziţie cu cea din 2005. Aşa s-ar explica precizarea că Alba Iulia se scrie fără cratimă (p. 21, Indice), corect adică, după ce în studiul […] Articolul Din nou despre Alba Iulia apare prima dată în Deșteptarea- Ziarul Bacăului.

[cititi articolul complet în Deşteptarea]
            Trimite Email
 
 
 
 
Alte articole din Deşteptarea :
 
 
[Toate articolele din: Deşteptarea +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY