ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI18 decembrie 2018

 
 

Impact în Gorj [6/12/2018]

 
Praznice la bisericile din Gorj cu hramul Sfântul Nicolae
     
Praznice la bisericile din Gorj cu hramul Sfântul Nicolae

Mai multe biserici din județul Gorj și-au sărbătorit hramul, Sfântul Nicolae. Una dintre cele mai cunoscute este biserica aflată în zona 11 iunie din municipiul Târgu Jiu, care are hramul Sfântul Nicolae. Aici, părintele paroh Adrian a organizat, după slujba religioasă, un praznic și a împărțit credincioșilor sute de porții cu mâncare. „Sfinte Ierarhe Nicolae, roagă-te lui Dumnezeu pentru noi! Mulțumim dăruitorilor și ajutătorilor!“. Articolul Praznice la bisericile din Gorj cu hramul Sfântul Nicolae apare prima dată în Impact In Gorj.

[cititi articolul complet în Impact în Gorj]
            Trimite Email
 
 
 
 
Alte articole din Impact în Gorj :
 
 
[Toate articolele din: Impact în Gorj +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY