ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI12 decembrie 2018

 
 

Impact în Gorj [6/12/2018]

 
Cum îl sfătuiește Iordache pe Romanescu să se impună în Consiliul Local
     
Cum îl sfătuiește Iordache pe Romanescu să se impună în Consiliul Local

Președintele ALDE Gorj, Ion Iordache, fost primar al orașului Turceni, i-a oferit primarului municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu, mai multe sfaturi cu privire la modalitatea prin care poate să-și treacă proiectele în Consiliul Local, unde PSD și ALDE au majoritate: „Domnul primar Romanescu ar trebui să folosească și alte mijloace pentru a-și impune proiectele bune pentru oraș, adică să ajungă acolo unde ajunge și domnul primar de la Rovinari, care, atunci când are un proiect bun și are justificări solide să-i cheme pe cetățenii din oraș și atunci consilierii să dea explicații oamenilor de ce nu sunt de acord. Chiar dacă nu trece o dată, el trebuie să insiste până când va trece. Chiar dacă într-o anumită ședință de Consiliu nu-i trece un proiect, atunci revine cu el, face ședință de îndată și a doua zi și a treia zi până când trece. Nu se poate să lăsăm lucrurile așa pentru că ala doresc niște consilieri. Ne vom aduce aportul pentru a sprijini realizarea și aprobarea proiectelor pentru comunitatea din Târgu Jiu“. „I-a forțat pe consilieri să voteze“ Ion Iordache i-a dat și un exemplu concret lui Marcel Romanescu: „Ați văzut cu procedează domnul primar (n.r. –Robert Filip, primarul de la Rovinari). Când nu au vrut să voteze, a chemat oamenii din oraș, a umplut sala de consiliu și i-a forțat pe consilieri să voteze“. Articolul Cum îl sfătuiește Iordache pe Romanescu să se impună în Consiliul Local apare prima dată în Impact In (...)

[cititi articolul complet în Impact în Gorj]
            Trimite Email
 
 
 
 
Alte articole din Impact în Gorj :
 
 
[Toate articolele din: Impact în Gorj +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY