ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI9 decembrie 2018

 
 

Impact în Gorj [6/12/2018]

 
Parazăpezi tip plasă, produse în România, testate pe Transalpina
     
Parazăpezi tip plasă, produse în România, testate pe Transalpina

Secţia Drumuri Naţionale Târgu Jiu va testa un nou tip de parazăpezi pe DN 67C-Transalpina. Parazăpezile tip plasă sunt produse chiar în Târgu Jiu, de către societatea Crilemar SRL, se mai precizează într-o postare pe pagina de socializare a insituției. Plasa a fost pusă la dispoziția drumarilor gratuit de către producător pentru a o testa în condiții reale, au mai explicat reprezentanţii SDN Târgu Jiu. ”SDN Târgu Jiu va testa un nou tip de parazăpezi, tip plasă, pe DN 67C. Plasa este produsă în Romania, în Târgu Jiu, de SC CRILELMAR SRL. Plasa a fost pusă la dispoziția noastră gratuit de către producător pentru a o testa în condiții reale” se arată în postarea de pe Facebook. Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a mai închis circulaţia rutieră pe Transalpina, între Rânca şi Obârşia Lotrului din cauza căderilor masive de zăpadă din trecut. Transalpina, denumită şi ”Drumul Regelui” sau ”Șoseaua dintre nori”, este cea mai înaltă şosea din România care poate fi străbătută cu maşina, punctul cel mai înalt fiind în Pasul Urdele, 2.145 metri altitudine. Articolul Parazăpezi tip plasă, produse în România, testate pe Transalpina apare prima dată în Impact In Gorj.

[cititi articolul complet în Impact în Gorj]
            Trimite Email
 
 
 
 
Alte articole din Impact în Gorj :
 
 
[Toate articolele din: Impact în Gorj +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY