ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI12 decembrie 2018

 
 

Impact în Gorj [6/12/2018]

 
25 de tone de cărbune cu acte false depistate de polițiști
     
25 de tone de cărbune cu acte false depistate de polițiști

Un bărat de 29 de ani s-a ales cu dosar penal pentru că ar fi încărcat 25 de tone de cărbune, aparent cu acte legale, având ca destinație Parohia Văgiulești, dar a fost demascat de polițiști. Acesta avea ca scop să vândă întreaga cantitate de cărbune către terțe persoane. ”Poliţiştii din cadrul Poliției Municipiului Motru s-au sesizat cu privire la faptul că în urmă cu două zile, o autoutilitară cu semiremorcă, condusă de un bărbat, de 29 de ani, domiciliat din comuna Arcani, ar fi încărcat cu acte legale de la Cariera Roșiuța, 25 tone de cărbune sort, având ca beneficiar Parohia Văgiulești. În realitate, această cantitate de cărbune urma să fie comercializată către alți beneficiari, la un preț mult mai mare decât cel de achiziție, în scopul obținerii de foloase materiale ilicite. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de fals în înscrisuri sub semnătură privată și uz de fals” au precizat reprezentanții poliției. Articolul 25 de tone de cărbune cu acte false depistate de polițiști apare prima dată în Impact In Gorj.

[cititi articolul complet în Impact în Gorj]
            Trimite Email
 
 
 
 
Alte articole din Impact în Gorj :
 
 
[Toate articolele din: Impact în Gorj +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY