ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI16 decembrie 2018

 
 

Deşteptarea [6/12/2018]

 
Lebădă salvată de voluntarii Centrului Regional de Ecologie Bacău
     
Lebădă salvată de voluntarii Centrului Regional de Ecologie Bacău

La sesizarea Hidroelectrica, Centrul Regional de Ecologie Bacău a intervenit pentru a salva o lebădă blocată între batardou și stavilă pe Lacul Bacău, acțiunea fiind dificilă și riscantă. Locul în care pasărea a căzut este la o diferență de nivel de aproximativ 10 metri față de pasarelă. Voluntarii au coborât în două etape cu ajutorul […] Articolul Lebădă salvată de voluntarii Centrului Regional de Ecologie Bacău apare prima dată în Deșteptarea- Ziarul Bacăului.

[cititi articolul complet în Deşteptarea]
            Trimite Email
 
 
 
 
Alte articole din Deşteptarea :
 
 
[Toate articolele din: Deşteptarea +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY