ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI20 noiembrie 2018

 
 

Impact în Gorj [6/11/2018]

 
Hortopan, încă un mandat în fruntea Muzeului Județean „Alexandru Ștefulescu“
     
Hortopan, încă un mandat în fruntea Muzeului Județean „Alexandru Ștefulescu“

Dumitru Hortopan a fost notat cu 9,50 la proba scrisă și a obținut, astfel, încă un mandat pe cinci ani în fruntea Muzeului Județean Gorj „Alexandru Ștefulescu“. Comisia de examinare a fost formată din directorii Muzeului Național Brukenthal din Sibiu și Muzeul Național al Unirii Alba Iulia. Un alt membru al comisiei a fost Marius Borcan, consilier județean. „Sunt șapte programe pe care vreau să le implementez în decursul celor cinci ani, care subsumează mai multe proiecte care au ca fundament funcțiile principale ale muzeului: cercetare, evidență, conservare, restaurare, valorificare a patrimoniului muzeal. De asemenea, am în vedere continuarea programelor metamuzeale, cum ar fi momente coregrafice, spectacole de operă, teatru etc, de promovare a județului prin intermediul târgurilor de turism locale, regionale și naționale. Programul sociologic constă în completarea unor chestionare sociologice în vederea conturării profilului vizitatorului de tip muzeal și pentru îmbunătățirea activității instituției. De asemenea, prin programul editorial avem în vedere publicarea anuală a revistei științifice a muzeului «Litua» precum și editarea unor volume științifice de etnografie, arheologie și istorie care aparțin unor specialiști consacrați ai cercetării științifice românești“, a spus Dumitru Hortopan. Articolul Hortopan, încă un mandat în fruntea Muzeului Județean „Alexandru Ștefulescu“ apare prima dată în Impact In (...)

[cititi articolul complet în Impact în Gorj]
            Trimite Email
 
 
 
 
Alte articole din Impact în Gorj :
 
 
[Toate articolele din: Impact în Gorj +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY