ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI14 noiembrie 2018

 
 

Impact în Gorj [6/11/2018]

 
Trimis în judecată pentru tentativă de omor, după ce l-a tăiat la gât cu două sticle sparte pe prietenul de pahar
     
Trimis în judecată pentru tentativă de omor, după ce l-a tăiat la gât cu două sticle sparte pe prietenul de pahar

Un bărbat din comuna Urdari a fost trimis în judecată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj pentru tentativă de omor. „S-a reţinut că inculpatul Tauru Bebe Rică la data de 06.08.2018, în timp ce se afla în terasa magazinului SC MERIBAR SRL din comuna Urdari, judeţul Gorj, a luat două sticle în mână, le-a spart şi având partea superioară a sticlelor în mână, cu intenţia de a ucide a lovit persoana vătămată C.C.C. cu acestea în zona gâtului, provocându-i acestuia leziuni traumatice ce au necesitat pentru vindecare 8-9 zile de îngrijiri medicale“, se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj. Procurorii cer arestarea preventivă Procurorii mai susțin că Bebe Rică Tauru a fost comis infracțiunea de tulburarea liniștii și ordinii publice: „Totodată, prin violenţele comise în public împotriva persoanei vătămate C.C.C. şi a altei persoane I.V. şi prin ameninţări, inculpatul Tauru Bebe Rică a tulburat ordinea şi liniştea publică“. Oamenii legii mai cer arestarea preventivă a inculpatului: „Inculpatul Tauru Bebe Rică a fost reţinut preventiv pentru 24 de ore, prin ordonanţa procurorului din data de 05.11.2018, iar prin rechizitoriul înaintat Tribunalului Gorj la data de 6.11.2018 s-a solicitat luarea măsurii arestării preventive cu privire la acesta“. Articolul Trimis în judecată pentru tentativă de omor, după ce l-a tăiat la gât cu două sticle sparte pe prietenul de pahar apare prima dată în Impact In (...)

[cititi articolul complet în Impact în Gorj]
            Trimite Email
 
 
 
 
Alte articole din Impact în Gorj :
 
 
[Toate articolele din: Impact în Gorj +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY