ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI16 noiembrie 2018

 
 

Impact în Gorj [6/11/2018]

 
„Paradă cum nu a mai văzut județul”, de 1 Decembrie la Târgu Jiu!
     
„Paradă cum nu a mai văzut județul”, de 1 Decembrie la Târgu Jiu!

Autoritățile schimbă locația manifestărilor dedicate zilei de 1 Decembrie. În An Centenar evenimentul va fi unul desfășurat la rang înalt, autoritățile promitând o paradă cum nu a mai văzut județul. Peste 100 de mașini și mecanizate vor fi angrenate în acțiunea dedicată Zilei Naționale a României. Spre deosebire de anii trecuți Parada va avea loc pe Calea București. Desfășurarea de forțe necesită spațiu, aceasta fiind cea mai bună variantă pentru evenimentul deja pus la punct de autoritățile gorjene. „Anul acesta, pentru că sărbătorim, asemenea întregii Românii, Centenarul Marii Uniri, împreună cu celelalte autorități de la nivel județean, vom organiza câteva evenimente deosebite pentru a marca importanța Zilei Naționale. Dincolo de ceea ce va organiza Primăria Municipiului Târgu Jiu și celelalte primării din județ pe plan local, în Târgu Jiu vom avea parte de cea mai importantă paradă militară pe care a văzut-o județul Gorj, probabil, vreodată. Am schimbat și locația de desfășurare a evenimentului de dimineață. Parada militară, împreună cu tot ceremonialul militar, va avea loc pe Calea București. Am luat în calcul o zonă unde se pot desfășura atât trupe cât și tehnică militară. Vor fi în jur de 100 de mașini și mecanizate, iar în ceea ce privește trupele vor fi în jur de 9 plutoane prezente pentru defilare, cu 3 gărzi portdrapel”, a declarat prefectul Ciprian Florescu. Tehnică adusă din județele vecine Pentru ca parada să fie una și mai spectaculoasă, prefectul a solicitat sprijin și de la județele vecine. Două mașini mecanizate vor fi aduse din Dolj. „Spre deosebire de ceilalți ani, am discutat cu toți șefii de Armă de la nivelul județului să apelăm la mai multe efective de militari. Ceea ce este nou pentru ziua de 1 decembrie în județul Gorj, tehnică militară însemnând mecanizate și mașini specifice fiecărei Arme. Vor participa reprezentanții (...)

[cititi articolul complet în Impact în Gorj]
            Trimite Email
 
 
 
 
Alte articole din Impact în Gorj :
 
 
[Toate articolele din: Impact în Gorj +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY