ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI14 noiembrie 2018

 
 

Gorj Exclusiv [6/11/2018]

 
Irinel Columbeanu și-a scos iubita la joacă, în parc! Omul de afaceri are 61 de ani, iar partenera lui – 21
     
Irinel Columbeanu și-a scos iubita la joacă, în parc! Omul de afaceri are 61 de ani, iar partenera lui – 21

Irinuca, fiica lui Irinel Columbeanu, mai are puțin și face 12 ani, iar preocupările sale sunt deja mai serioase decât jocul cu păpușile ori datul în leagăn, așa că omul de afaceri și-a îndreptat atenția și calitățile părintești către iubita lui cu 40 de ani mai tânără. „Love is in the air” nu e doar refrenul unei melodii romantice semnate de Barry White, ci și descrierea perfectă a atmosferei ce plutea zilele trecute în Parcul Bordei din Capitală, unde, pe o bancă, retrași de zona copiilor care se zbenguiau într-o locație destinată totuși lor, stăteau Irinel Columbeanu și Oana Cojocaru. El, 61 de ani, ea, 21 de ani, amândoi în ținute tinerești. După o vară încinsă, în care s-a vorbit mult pe subiectul noii iubite din viața lui Iri, ajungându-se chiar la o despărțire între cei doi „porumbei”, iată că domnul Columbeanu și mult mai tânăra sa iubită sunt împreună. Inițial, domnișoara a vrut să retrăiască anii fără griji ai copilăriei și s-a dat într-un căluț de jucărie. A revenit însă repede pe bancă, lângă iubitul ei grizonant, unde cei doi au alternat dialogul cu butonatul telefoanelor, împărtășindu-și unul altuia diverse chestii de pe net. Detalii care, se vede treaba, i-au amuzat pe amândoi! (libertatea.ro)

[cititi articolul complet în Gorj Exclusiv]
            Trimite Email
 
 
 
 
Alte articole din Gorj Exclusiv :
 
 
[Toate articolele din: Gorj Exclusiv +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY