ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI14 noiembrie 2018

 
 

Gorj Exclusiv [6/11/2018]

 
Paradă militară GRANDIOASĂ în Târgu-Jiu de Ziua Națională a României
     
Paradă militară GRANDIOASĂ în Târgu-Jiu de Ziua Națională a României

În an CENTENAR, vom avea o paradă militară GRANDIOASĂ în Târgu-Jiu, pe Calea București, de Ziua Națională a României. Autoritățile județene se ocupă deja de program. Prefectul Ciprian Florescu a anunțat, marți, că la paradă vor participa, alături de militari și polițiști, jandarmi, pompieri și angajați ai Direcției Județene de Informații. Va fi prezentată inclusiv tehnică militară. La parada de 1 Decembrie vor putea fi admirate cel puțin 100 de mașini militare și de intervenție ale structurilor din Ministerele de Interne și Apărării Naționale. Pentru eveniment vor fi mobilizate 9 plutoane de militari.

[cititi articolul complet în Gorj Exclusiv]
            Trimite Email
 
 
 
 
Alte articole din Gorj Exclusiv :
 
 
[Toate articolele din: Gorj Exclusiv +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY