ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI13 noiembrie 2018

 
 

Gorj Exclusiv [6/11/2018]

 
PSD are lideri noi la Dănești și Tismana
     
PSD are lideri noi la Dănești și Tismana

Lideri noi la organizațiile PSD din Tismana și Dănești. În comuna de lângă Târgu-Jiu, președinte a fost ales, recent, Dan Paliță, în vreme consiliera locală Gabriela Tâlvescu conduce, de câteva săptămâni, PSD Tismana. La Stănești, organizația social-democrată are un lider interimar, pe Constantin Pilea, urmând să aibă loc alegeri până la jumătatea acestei luni, a precizat Anca Bordușanu, purtătorul de cuvânt al PSD Gorj. Cât despre conferința județeană de alegeri, pe tema căreia a fost un adevărat scandal în cadrul PSD Gorj, în acest an, Bordușanu n-a putut spune dacă va mai fi sau nu organizată în 2018.

[cititi articolul complet în Gorj Exclusiv]
            Trimite Email
 
 
 
 
Alte articole din Gorj Exclusiv :
 
 
[Toate articolele din: Gorj Exclusiv +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY