ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI21 noiembrie 2018

 
 

Gorj Exclusiv [6/11/2018]

 
Pe cine susține PNL Gorj la europarlamentare? „Vorbește fluent 6 limbi străine”
     
Pe cine susține PNL Gorj la europarlamentare? „Vorbește fluent 6 limbi străine”

Nemțoaica Hilde Brandl, susținută de PNL Gorj pentru o candidatură la europarlamentare. Decizia a fost luată prin vot, în ultimul Birou Politic Județean. Brandl își dorește să reprezinte, la Bruxelles, regiunea Sud-Vest Oltenia. ”S-a născut în București, într-o familie de origine germană, este arhitect, antreprenor de succes, membru activ al Camerei de Comerț Româno-Germane și vorbește fluent 6 limbi străine” – așa este prezentată Hilde în comunicatul de presă al PNL Gorj. Liberalii au mai anunțat că Hilde Brandl susține, ca prioritate, legarea regiunii Sud-Vest Oltenia de Vestul Europei prin construirea autostrăzii Craiova-Drobeta Turnu-Severin-Lugoj. Cât despre gorjeanul pe care liderul de la municipiu, primarul Marcel Romanescu l-a cerut pe listă, generându-se un întreg scandal, Denisa Șuță spune că subiectul n-a mai fost abordat în forul județean de conducere al PNL Gorj.

[cititi articolul complet în Gorj Exclusiv]
            Trimite Email
 
 
 
 
Alte articole din Gorj Exclusiv :
 
 
[Toate articolele din: Gorj Exclusiv +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY