ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI13 noiembrie 2018

 
 

Gorj Exclusiv [6/11/2018]

 
Veste bună pentru CEO. O lege importantă a primit aviz favorabil în Camera Deputaților
     
Veste bună pentru CEO. O lege importantă a primit aviz favorabil în Camera Deputaților

Legea referitoare la scutirea Complexului Energetic Oltenia de la plata certificatelor verzi, pentru energia consumată în carierele miniere, a primit, marți, AVIZ FAVORABIL în comisiile din Camera Deputaților. Actul normativ a fost dezbătut în comisiile reunite de Industrii și Mediu, în prezența câtorva liderii sindicali din cadrul CE Oltenia. Săptămâna viitoare, va fi votul în plen. Deputatul Mihai Weber spune că legea urmează să primească și avizul Comisiei Europene, aspect de care se va ocupa Ministerul Energiei.

[cititi articolul complet în Gorj Exclusiv]
            Trimite Email
 
 
 
 
Alte articole din Gorj Exclusiv :
 
 
[Toate articolele din: Gorj Exclusiv +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY