ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI16 noiembrie 2018

 
 

Gorj Exclusiv [6/11/2018]

 
Vâlcov n-a venit nici marți, la Târgu-Jiu, la proces. Avocata Lucia Furtună compară rechizitoriul cu ”un scenariu de film”
     
Vâlcov n-a venit nici marți, la Târgu-Jiu, la proces. Avocata Lucia Furtună compară rechizitoriul cu ”un scenariu de film”

Consilierul premierului Dăncilă, Darius Vâlcov, fostul primar al Slatinei, n-a venit nici marți, la Târgu-Jiu, la procesul aflat pe rolul Tribunalului Gorj. A fost reprezentat, însă, de avocata Lucia Furtună care a comparat rechizitoriul cu ”un scenariu de film”. Instanța a stabilit ca următoarea înfățișare să aibă loc peste două săptămâni, timp în care inculpații din dosar își pot pregăti apărarea. Darius Vâlcov este judecat pentru instigare la dare și luare de mită. Procurorii susțin că fostul primar ar fi inițiat constituirea a trei societăți, care acționau ca un tot unitar, iar un funcționar de la Oficiul de Cadastru ar fi primit, timp de trei ani, mită de la una dintre firmele înființate la inițiativa sa. Avocata Furtună a afirmat că Vâlcov n-a putut ajunge la Târgu-Jiu pentru că este prins cu treburi la guvern.

[cititi articolul complet în Gorj Exclusiv]
            Trimite Email
 
 
 
 
Alte articole din Gorj Exclusiv :
 
 
[Toate articolele din: Gorj Exclusiv +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY