ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI14 noiembrie 2018

 
 

Cronica Giurgiuveană [6/11/2018]

 
Badalau rupe tacerea: isi anunta DISPONIBILITATEA pentru un portofoliu in Guvern
     
Badalau rupe tacerea: isi anunta DISPONIBILITATEA pentru un portofoliu in Guvern

Senatorul Niculae Bădălău, unul dintre semnatarii scrisorii prin care era criticată conducerea PSD, spune că nu i s-a oferit un portofoliu în Guvern şi că va accepta un mandat în Executiv numai dacă va considera că poate aduce „plusvaloare Guvernului şi ţării”. Bădălău a explicat că nu i-a fost oferit un post în Guvern şi că decizia în acest sens o va lua Comitetul Executiv al PSD. „Închipuiţi-vă că puteam să intru în primul guvern. Dacă partidul va avea nevoie şi voi considera că voi aduce un plus Guvernului, voiRead More The post Badalau rupe tacerea: isi anunta DISPONIBILITATEA pentru un portofoliu in Guvern appeared first on Cronica Giurgiuveana, Ziar Independent.

[cititi articolul complet în Cronica Giurgiuveană]
            Trimite Email
 
 
 
 
Alte articole din Cronica Giurgiuveană :
 
 
[Toate articolele din: Cronica Giurgiuveană +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY