ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI16 noiembrie 2018

 
 

Cronica Giurgiuveană [6/11/2018]

 
Tutuianu, interviu INCENDIAR: replica dura pentru Niculae Badalau si jocurile de culise din PSD EXCLUSIV
     
Tutuianu, interviu INCENDIAR: replica dura pentru Niculae Badalau si jocurile de culise din PSD EXCLUSIV

Fostul lider al PSD Dâmbovița, Adrian Țuțuianu, recent exclus din partidul condus de Liviu Dragnea, a acordat un interviu în exclusivitate pentru PSnews.ro, în care a vorbit despre răzgândelile nemulțumiților din PSD, precum și planurile pe care intenționează să le pună în practică în perioada imediat următoare. ”Cred că declarația dânsului este de natură să-i aducă aminte domnului Dragnea că i-a promis acest lucru!” Astfel, confruntat cu ultimele declarații ale lui Niculae Bădălău, cel care până nu demult făcea parte din aceeași tabără a nemulțumiților în care se regăseau șiRead More The post Tutuianu, interviu INCENDIAR: replica dura pentru Niculae Badalau si jocurile de culise din PSD EXCLUSIV appeared first on Cronica Giurgiuveana, Ziar Independent.

[cititi articolul complet în Cronica Giurgiuveană]
            Trimite Email
 
 
 
 
Alte articole din Cronica Giurgiuveană :
 
 
[Toate articolele din: Cronica Giurgiuveană +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY