ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI15 noiembrie 2018

 
 

GiurgiuPeSurse [6/11/2018]

 
APEL DE SELECTIE nr.1/2018- Varianta simplificata MĂSURA M4 /DI6A SPRIJINIREA ACTIVITATILOR NON-AGRICOLE
     
APEL DE SELECTIE nr.1/2018- Varianta simplificata MĂSURA M4 /DI6A SPRIJINIREA ACTIVITATILOR NON-AGRICOLE

ASOCIATIA „GRUPUL DE ACTIUNE LOCALA PRUNDU COMANA” anunta lansarea apelului pe o perioada de 30 zile incepand cu data de 06.11.2018 al Masurii M4/DI6A ” Sprijinirea activităţilor non-agricole” care vizează vizeaza dezvoltarea teritoriala echilibrata a economiei şi comunitatii reprezentate de GAL Prundu Comana, inclusiv crearea şi menţinerea de locuri de muncă. 1. Data lansarii apelului de selectie: 06.11.2018; 2. Tipurile de beneficiari eligibili pentru masura M4 /DI6A „ Sprijinirea activităţilor non-agricole”: Fermieri sau membrii unor gospodării agricole care îşi diversifică activitatea prin dezvoltarea unei activităţi neagricole pentru prima dată în spaţiul rural; Micro-întreprinderi şi întreprinderi mici existente din spaţiul rural, care îşi propun activităţi neagricole pe care nu le-au mai efectuat până la data aplicării pentru sprijin; Micro-întreprinderi şi întreprinderi mici noi, înfiinţate în anul depunerii aplicaţiei de finanţare sau cu o vechime de maximum 3 ani fiscali consecutivi, care nu au desfăşurat activităţi până în momentul depunerii acesteia (start-up). 3. Fondul disponibil alocat pe sesiune: 212.508 euro; 4. Valoarea eligibila maxima : Se acorda sume forfetare pe doua praguri valorice in functie de valoarea investitiilor necesare prevazute de planul de afaceri, fara sume intermediare: 50.000 Euro sau 70.000 Euro (pentru activităţile meşteşugăreşti, de producţie, servicii medicale, sanitar-veterinare şi de agroturism şi pentru beneficiari care îşi diversifică activitatea agricolă). 5. Data limită de primire a proiectelor și locul unde se pot depune proiectele: Proiectele se vor depune la sediul social al ASOCIATIEI „GRUPUL DE ACTIUNE LOCALA PRUNDU COMANA din Str. Primariei, nr.1 (in incinta Primariei ), Comuna Prundu, judet Giurgiu, interval orar: 9-14 / luni-vineri, in zilele lucratoare, pana la (...)

[cititi articolul complet în GiurgiuPeSurse]
            Trimite Email
 
 
 
 
Alte articole din GiurgiuPeSurse :
 
 
[Toate articolele din: GiurgiuPeSurse +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY