ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI18 noiembrie 2018

 
 

Mesagerul Hunedorean [6/11/2018]

 
Prefectul pune piciorul în prag
     
Prefectul pune piciorul în prag

Ieri, prefectul de Hunedoara, Fabius Kiszely (foto), a convocat Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, având în vedere că anotimpul rece se apropie cu paşi rapizi. Membrii Comitetului au aprobat Planul general de măsuri privind gestionarea situaţiilor de urgenţă specifice sezonului de iarnă pe teritoriul judeţului Hunedoara, 2018 – 2019. The post Prefectul pune piciorul în prag appeared first on Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean.

[cititi articolul complet în Mesagerul Hunedorean]
            Trimite Email
 
 
 
 
Alte articole din Mesagerul Hunedorean :
 
 
[Toate articolele din: Mesagerul Hunedorean +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY