ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI18 noiembrie 2018

 
 

Impact în Gorj [6/11/2018]

 
A murit soția unui fost director al SNLO
     
A murit soția unui fost director al SNLO

„Cu mare tristete si durere va anunt ca ieri dimineata (-5 nov 2018 -) la ora 4 , a incetat din viata in Bucuresti in urma unei boli fulgeratoare MICUTA HUIDU , sotia fostului director si ministru in Ministerul Minelor HUIDU EMIL. Trupul neansufletit va fi depus la CAPELA Joi (8 nov), iar înmormantarea va avea loc vineri 9 nov 2018 in cimitirul din Tg Jiu . Sincere condoleante familiei“, a anunțat pe Facebook, Nicolae Bercea, fostul director din SNLO. Articolul A murit soția unui fost director al SNLO apare prima dată în Impact In Gorj.

[cititi articolul complet în Impact în Gorj]
            Trimite Email
 
 
 
 
Alte articole din Impact în Gorj :
 
 
[Toate articolele din: Impact în Gorj +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY