ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI14 noiembrie 2018

 
 

Impact în Gorj [6/11/2018]

 
Tentativă de suicid. S-a aruncat în Jiu
     
Tentativă de suicid. S-a aruncat în Jiu

Un barbat a încercat să-și ia viața aruncându-se în apele râului Jiu din zona podului de la Piața Centrală. Din fericire gestul său a fost observat la timp astfel că pompierii și ambulanța sosite la fața locului au reușit să-l resusciteze, salvându-i viața. Din primele informații bărbatul este fost asistent medical iar gestul suicidal survine unor probleme din familie. Articolul Tentativă de suicid. S-a aruncat în Jiu apare prima dată în Impact In Gorj.

[cititi articolul complet în Impact în Gorj]
            Trimite Email
 
 
 
 
Alte articole din Impact în Gorj :
 
 
[Toate articolele din: Impact în Gorj +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY