ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI16 noiembrie 2018

 
 

Gorj Exclusiv [6/11/2018]

 
Bordușanu: Alianța NU poate fi ruptă la Gorj
     
Bordușanu: Alianța NU poate fi ruptă la Gorj

”Alianța PSD-ALDE nu poate fi ruptă la Gorj”, este mesajul transmis, marți, într-o conferință de presă, de Anca Bordușanu, purtătorul de cuvânt al social-democraților gorjeni, în contextul declarațiilor acide, din ultima perioadă, ale liderilor ALDE Gorj. Ion Iordache, Robert Filip, Dorin Tașcău au afirmat că nu există protocol de colaborare cu PSD în județ. Luni, la Radio Infinit, primii doi i-au acuzat pe social-democrați că-i preocupă doar să vâneze funcții, de aceea și-ar dori Ministerul Energiei. În plus, Tașcău a ridicat problema postului de viceprimar la Târgu-Jiu. Bordușanu le-a cerut aliaților bun simț și respect și i-a trimis să-și spună păsurile la București, în fața lui Călin Popescu Tăriceanu.

[cititi articolul complet în Gorj Exclusiv]
            Trimite Email
 
 
 
 
Alte articole din Gorj Exclusiv :
 
 
[Toate articolele din: Gorj Exclusiv +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY