ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI14 noiembrie 2018

 
 

Gorj Exclusiv [6/11/2018]

 
Prefectul Florescu: Primarul din Albeni, SINGURUL din Gorj cu care nu pot purta dialog
     
Prefectul Florescu: Primarul din Albeni, SINGURUL din Gorj cu care nu pot purta dialog

Primarul din Albeni este singurul edil, din Gorj, cu care prefectul Florescu pur și simplu nu are dialog. ”Nu am dialog cu domnul primar, din păcate. Ultimul l-am avut la organizarea referendumului și mi-a lăsat un gust amar” a declarat, marți, Ciprian Florescu. Reprezentantul guvernului în teritoriu așteaptă rapoarte de la organele de control, privind modul în care s-au cheltuit banii publici la această primărie.

[cititi articolul complet în Gorj Exclusiv]
            Trimite Email
 
 
 
 
Alte articole din Gorj Exclusiv :
 
 
[Toate articolele din: Gorj Exclusiv +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY