ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI18 noiembrie 2018

 
 

Gorj Exclusiv [6/11/2018]

 
Ceapă verde și flori, sădite în gropile lui Vulpe. Primar: Niște tineri își fac campanie electorală
     
Ceapă verde și flori, sădite în gropile lui Vulpe. Primar: Niște tineri își fac campanie electorală

Ardei, ceapă verde și flori, sădite pe un drum din comuna Câlnic de câțiva localnici supărați din cauza gropilor din carosabil. Nemulțumiți că, de mai bine de 20 de ani, nimeni nu le repară și lor drumul, oamenii au adus flori și legume pe care le-au plantat prin gropile existente în carosabil. Mai mult, unii dintre ei au anunțat că vor să dea în judecată autoritățile locale și să le ceară despăgubiri pentru daunele produse mașinilor. Primarul din Câlnic, Dumitru Vulpe, n-a văzut drept un protest gestul oamenilor de a planta legume și flori în gropile din drum. A comentat că ar fi o acțiune electorală a adversarilor politici. Edilul a justificat starea proastă a șoselei prin lucrările pe care le face la rețele de apă și canal.

[cititi articolul complet în Gorj Exclusiv]
            Trimite Email
 
 
 
 
Alte articole din Gorj Exclusiv :
 
 
[Toate articolele din: Gorj Exclusiv +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY