ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI14 noiembrie 2018

 
 

Vestea [6/11/2018]

 
Pe o vreme gri, elicopterul SMURD, aterizare și decolare de la Piatra Neamț. Elicopterul de la Tîrgu Mureș…
     
Pe o vreme gri, elicopterul SMURD, aterizare și decolare de la Piatra Neamț. Elicopterul de la Tîrgu Mureș…

Un elicopter SMURD a survolat mai devreme orașul Piatra Neamț, a aterizat pe Stadion și a decolat după ce a îmbarcat un pacient la bord. Informații neoficiale primite de la colegi din presă (SMURD-ul și de la Neamt si de la Iași are probleme majore de comunicare în ultimul timp) spun că ar fi vorba despre un pacient adus cu autospeciala SMURD de la Iași și preluat de elicopterul SMURD Tg. Mureș (foarte important!) pentru a-l duce la clinica din Tg Mures. Ar fi vorba de un pacient cu o problemă cardiacă gravă… După cum se observă, la Piatra Neamț vremea este mult mai neprielnică decât acum câteva zile când cei de la SMURD Iași au refuzat să ridice elicopterul de la sol, pentru Alexandru, tânărul ars în explozia din blocul din Mărăței. Atunci era soare, cald și nu bătea vântul, acum este mai frig, bate vântul și cerul este înnorat, cu plafonul de nori destul de coborât. Daniel VINCA Nota Bene – Fix după ce am încheiat de scris această știre, s-a trezit și Dispeceratul ISU Neamț care a confirmat informatiile de mai sus. The post Pe o vreme gri, elicopterul SMURD, aterizare și decolare de la Piatra Neamț. Elicopterul de la Tîrgu Mureș… appeared first on .

[cititi articolul complet în Vestea]
            Trimite Email
 
 
 
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY