ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI14 noiembrie 2018

 
 

Vestea [6/11/2018]

 
Arsene potrivit la locul potrivit! În spatele valizelor lui Dragnea…
     
Arsene potrivit la locul potrivit! În spatele valizelor lui Dragnea…

Ca de obicei în ultimii ani când a fost mereu lângă Liviu Dragnea în momente importante (anunțarea Guvernelor), Ionel Arsene nu a lispit nici ieri de la momentul în care șeful PSD a ieșit cu episodul tip glumă de autobază, cu cele două valize. Până să facă declarația de presă în care a arătat și conținutul celor două valize (gogoși și niște dosare de presă cu Klaus Iohannis), Dragnea a străbătut un hol din clădirea Parlamentului, însoțit fiind de un adevărat alai format din pesediști care au ținut să fie alături de șef la acest moment considerat de ei, probabil, drept unul strong. Din acest alai făcea parte după cum arată și imaginile și Arsene. Suntem convinși că șeful PSD Neamț care este și președintele CJ Neamț, dacă tot nu a ajuns ieri la serviciu pentru a putea participa la astfel de activități politice (inclusiv sedinta CEX PSD) și-o fi luat zi liberă și nu a făcut deplasarea cu mașina de serviciu întreținută din banii nemțenilor… Reamintim că după ce Rije Project a anunțat că a intrat în posesia unei valize cu documente, înscrisuri fotografii de la firma TelDrum (sau șefii acesteia) care arată legături clare între respectiva societate și familia lui Liviu Dragnea, șeful PSD a evitat să răspundă clar la întrebările firești generate de caz și a ieșit la rampă cu un artificiu penibil de imagine, apărând în fața presei și el cu două valize. Este evidentă intenția de a duce într-o zonă de miștocăreală subiectul atât de grav și de deranjant, dar o astfel de strategie nu ține decât în fața postacilor PSD… DV Surse foto – evz, cotidianul, romaniatv, activenews, republica, ziarulincomod The post Arsene potrivit la locul potrivit! În spatele valizelor lui Dragnea… appeared first on (...)

[cititi articolul complet în Vestea]
            Trimite Email
 
 
 
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY