ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI12 noiembrie 2018

 
 

Realitatea Vâlceană [6/11/2018]

 
Primarul Sandu îi mulțumește public președintelui Consiliului Județean pentru reabilitarea drumului DN 7 D
     
Primarul Sandu îi mulțumește public președintelui Consiliului Județean pentru reabilitarea drumului DN 7 D

Primarul localității Perișani, Ion Sandu (PNL) este mulțumit că, după multe dezbateri, s-a reușit, în sfârșit, reabilitarea drumului DN 7 D, o zonă importantă intens circulată, ce leagă localitățile din Țara Loviștei de Curtea de Argeș. Așadar, președintele Consiliului Județean, Constantin Rădulescu, a acționat “pentru oameni, în logica binelui”, așa cum des afirmă, dar și demonstrează. “Mulțumesc conducerii Secției de Drumuri Naționale Vâlcea și domnului președinte al Consiliului Județean Vâlcea pentru sprijinul acordat în reabilitarea drumului DN 7 D, în punctul ,, Hula Priporii” km 23 + 300, unde exista pericol continuu de producere a unor accidente rutiere grave, (mai ales acum în apropierea iernii când apar înghețul sau căderile de zăpadă), pe un drum cu pantă foarte abruptă la care s-a creat o prăpastie adâncă de peste 20 m, traseu rutier ce leagă localitățile din Țara Loviștei de Curtea de Argeș, pe care circulă zilnic microbuzul școlar, autovehicule cu marfă sau turiști aflați în trecere prin localitate. Chiar dacă lucrările executate la acest obiectiv rezolvă provizoriu calamitatea din acest punct, este totuși bine că nu mai există pericolul ca pe timpul iernii să se închidă acest drum sau să se circule cu riscuri. Sugerez conducerii S.D.N Vâlcea să semnalizeze tronsonul de drum cu indicatoare rutiere de interzicere tonaj mai mare de 7,5 to pe axă, să efectueze periodic controale de trafic pentru depistarea și sancționarea conducătorilor auto care încalcă prevederea de restricție, punând din nou drumul sub pericol!”, a declarat primarul comunei Perișani, Ion (...)

[cititi articolul complet în Realitatea Vâlceană]
            Trimite Email
 
 
 
 
Alte articole din Realitatea Vâlceană :
 
 
[Toate articolele din: Realitatea Vâlceană +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY