ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI21 noiembrie 2018

 
 

Realitatea Vâlceană [6/11/2018]

 
Excelența Sa, Tamar Samash, ambasadorul Israelului în România, în vizită la Vâlcea
     
Excelența Sa, Tamar Samash, ambasadorul Israelului în România, în vizită la Vâlcea

Marți, 6 noiembrie 2018, cu începere de la ora 13.00, preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea, Constantin Rădulescu a primit vizita Excelenţei Sale Tamar Samash, ambasador extraodinar şi plenipotenţiar al Statului Israel în România. La primirea oficială a înaltului oaspete, preşedintele Constantin Rădulescu i-a avut alături pe prefectul judeţului, Florian Marin şi pe primarul Râmnicului, Mircia Gutău. Excelenţa Sa Tamar Samash a venit în municipiul Râmnicu Vâlcea pentru a participa la vernisajul expoziţiei „Drepţi între popoare”, eveniment organizat de Ambasada Statului Israel la Bucureşti, Consiliul Judeţean Vâlcea şi Biblioteca Judeţeană „Antim Ivireanul” Vâlcea, care este şi gazda expoziţiei. Expoziţia de fotografie, al cărei vernisaj a început la ora 14.00, prezintă o serie de personalităţi care au primit distincţia „Drept între popoare”, titlu acordat de statul Israel, prin Institutul Yad Vashem, în semn de apreciere a contribuţiilor extraordinare aduse la salvarea vieţii evreilor şi la susţinerea valorilor democratice în timpuri de criză.

[cititi articolul complet în Realitatea Vâlceană]
            Trimite Email
 
 
 
 
Alte articole din Realitatea Vâlceană :
 
 
[Toate articolele din: Realitatea Vâlceană +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY